Tevhid FM | Ümmetin Buluştuğu Nokta...
10 Eylül 2010, 16:33:20 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ~~KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN~~  (Okunma Sayısı 83 defa)
..~VERA~..
Ziyaretçi
« : 25 Şubat 2010, 17:58:21 »

<a href="http://www.ressim.net/out.php/i532643_c.swf" target="_blank">http://www.ressim.net/out.php/i532643_c.swf</a>
bilalkul
Radyo Dj
Tam Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 25 Şubat 2010, 18:33:08 »

MUSLUMANLARIN İNANIŞLARINA GÖRE "KANDİL" ADI ALTINDA KUTLANAN GÜN VE GECELER YOKTUR. "MEVLİD KANDİLİ" GİBİ GÜN VE GECELER İSLAMI ANLAYAMAMIŞ/KABULLENEMEMİŞ İNSANLAR TARAFINDAN BİLİNÇLİ/BİLİNÇSİZ OLARAK MÜSLÜMANLARIN HAYATINA SOKULMUŞTUR.

NEBİNİN DEDİĞİ ÜZERE TÜM BİDATLER ATEŞTEDİR...
bilalkul
Radyo Dj
Tam Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : 25 Şubat 2010, 18:49:29 »

İSLAMIN BİR EMRİ YADA BİR TAVSİYESİ OLARAK DEĞERLENDİRDİĞİMDEN KUTLAMADIM.. YALNIZ HER BİDAT ATEŞTEDİR DERKEN BUNA BİDATI HASENE GÖZÜYLE BAKABİLİRİZ. SONUÇTA BİR HATIRLANMA VE İHYA ETMEKTİR.. BİDAT VAR BİDAT VAR DEMİ AMA  Göz kırpan 

ben bidat-ı hasene diye birşey duymadım-okumadım. böyle birşey varsa delili nedir? böyle kutlamaların örneği ne kuran ve sünnete ne de sahabe ve ardısıra geelenlerde yoktur. bu durumda delilde olmasa gerek... varsa bir delil yazın da bende kutlayayım. düğün bayram olsun her gün Gülümseme
bilalkul
Radyo Dj
Tam Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 25 Şubat 2010, 19:16:41 »

evet sizinde aktardığınıza göre imam şafii bu konuda yalnız kalmıştır. görüşü şazzdır. umuma uymak daha doğrudur.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Designed by: MuhammedF
Bu Sayfa 0.239 Saniyede 16 Sorgu ile Oluşturuldu