Tevhid FM | Ümmetin Buluştuğu Nokta...
05 Eylül 2010, 21:33:17 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ..  (Okunma Sayısı 169 defa)
_hanzala_
Yönetici
Tam Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

..
« : 05 Mart 2009, 16:34:11 »

gif yzantılı dosyaları nası ekleyebilirz? örnek kedi civciv resmi gibi?

Nuveyba-K.
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 05 Mart 2009, 21:05:21 »

bahsettiginiz bu tür gif ise foruma yüklenmesi img kodlarinin arasina dosyanin adresi yazilir (kopyala->yapistir teorisi) bu kadar...
revnuma
Yönetici
Tam Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Radyo Dj

« Yanıtla #2 : 10 Kasım 2009, 10:45:21 »

ben imageshack ı kullanıyorum ordan her türlü foto koayabiliyorsun...
lahori ikbal
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

şiir bittiğinde bitiktir işin...cyrano de bergerag

« Yanıtla #3 : 18 Nisan 2010, 00:47:17 »

öncelikle az evvel farkettim ki kadınca adında bir bölüm var onun kaldırmanız gerektiğini düşünüyorum. zira orada kadinlarin gercekde esaretlerinin kabul edildigi bir dizin basliklar var...kadinin dunyasini kusatan sınırlayan bir cok basliklar var ki bunlar kaldirilmali ve kadinlar ise bu bölüm dısında baska alanlardan sorumlu olabilimeliler.

dğer bir mevzu ise radyonun mini chat alaninda cokluk oldugu zamn bilhassa kimin kime ne dediği ve net anlaşilmadigi görülmekde.
haftada bir kaç kez gözetmeli ama bilgi paylasimli prıgramlar yapabilrizi. eger kabul ederseniz bunu yapabilirim..bundan dolayi dieğr arkadaslardan da tesdek vermelerini istiyorum selamunaleyküm...

barişi sağlamak için savaşmaya hazır ol..!
Mücadele
Yönetici
Tam Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

www.benfilistinim.com

« Yanıtla #4 : 18 Nisan 2010, 21:39:20 »

hanım kardesler sadce o bölümden sorumlu degil kendilerince paylasim yapmak isterlerse diye acilmiştir ....
radyoda   program yapiliyor meal yarismamiz haftalik ..bazen aksiya biliyor dj kardeslerimiz yogun olabiliyorlar ellerinden geldikçe  aksatmamaya gayretliler... radyo yayinda oldugu gunler siz baslata bilirsiniz diger kardeslerimz ve bizlerde destek cikariz ... aleykum selam

lahori ikbal
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

şiir bittiğinde bitiktir işin...cyrano de bergerag

« Yanıtla #5 : 18 Nisan 2010, 22:25:43 »

aslinda mucadele bahsetmek istediğim belki sizinle aynı kanaati beslemekteydi. sadece garip bir girişgah yaptık mevzuya... demek istediğim kadının el işi ve temizlikle alınmasının yanlış oldugudur. hatta müslüman bayanın acıkcası bence el işiyle örgü ilede ugrasmasını stemem...müslüman kadın erkeğin dışardaki aynası..islamin masumiyet alanının haddinin ince cizgisi..özgürlüğün en acık ifadesi..ve bu guzelliklere sahip olucak en iyi örnekde yine bu kadının müslüman olması muvahhid olmasi ve bu zindanlardan kurtulmasıydı...vesselam..

barişi sağlamak için savaşmaya hazır ol..!
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Designed by: MuhammedF
Bu Sayfa 0.347 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu